Anunturi gratuite
 
 
Sunteti in: Anunturi » Afaceri » Afaceri - oferte » Oncozul, Escozul - Tratament cancer

Oncozul, Escozul - Tratament cancer

oncozul, escozul - tratament cancer
 
oncozul, escozul - tratament cancer
 
 

ONCOZUL este un preparat care are ca substanta activa venin de scorpion caraibean, Rhopalurus junceus. In ultimii 15 – 20 de ani, mii de oameni suferinzi de cancer si boli ale sistemului imunitor au observant imbunatatirii semnificative in ceea ce priveste evolutia starii lor de sanatate, datorita folosirii preparatului pe baza de venin de scorpion albastru.
Veninul obtinut din specia de scorpioni de origine cubaneza, Rhopalurus junceus, si-a demonstrat succesul clinic in cazul pacientilor cu afectiunii grave. Acesta a fost utilizat in studii clinice timp de 8 ani de zile la care au participat 8302 pacienti cu diferite tipuri de cancer. Veninul de scorpion albastru, Rhopalurus junceus a prezentat o rata de succes de 89,5% in ceea ce priveste cresterea sperantei de viata si a calitatii vietii la pacientii suferinzi de cancer sau alte boli autoimmune.
Mii de pacientii cu stadii avansate de cancer, respectiv IV, ale caror speranta de viata a fost de cateva luni, au trait peste 4 ani, uni fiind in viata si astazi.
Oncozul (Escozul) a fost si este folosit in paralel cu chimioterapia, radioterapia sau alte tratamente conventionale ale caror reactii adverse au fost diminuate semnificativ si in combinatie cu care a manifestat rezultate foarte bune.

Informatii suplimentare pe: http://escozul-cancer.ro


Contacteaza posesorul | Tipareste | Recomanda | Yahoo | Raporteaza

Detalii anunt

UID:392027
Pret:300 ROL
Expira:Joi, 21 August 2014
Adaugat de:Domysan
Telefon:Pentru ca acest numar de telefon sa nu apara in motoarele de cautare, el este afisat ca imagine
Localitate:Bucuresti, Bucuresti
Categorie:Afaceri - oferte
Vizualizari:1915
Tip anunt:gratuit
URL:
 
Creaza alerta

Pentru webmasteri
 
   
NetFlash.ro la indemana ta!