Anunturi gratuite

 
 
Sunteti in: Anunturi » Anunturi premium

Anunturi premium

Site-ul de anunturi NetFlash.ro, site cu peste 10,000 de anunturi postate in ultimile 30 de zile, va ofera o noua forma de promovare - Anunturi Premium.


Ce sunt Anunturile Premium?

Anunturile Premium reprezinta sansa de maxima popularizare a anunturilor dumneavoastra. Serviciul Premium este alternativa simpla si avantajoasa la anunturile gratuite, oferind un plus de vizibilitate si control.


Avantajele Anunturilor Premium

Anunturile Premium sunt afisate in mod distinctiv in paginile site-ului nostru, deasupra tuturor anunturilor gratuite. Spre deosebire de anunturile gratuite, anunturile Premium sunt permanent vizible pe prima pagina si in paginile corespunzatoare categoriilor din care fac parte. Utilizatorii vor vizualiza o caseta de text care include textul anuntului si linkul spre pagina de detalii.


Cat costa Anunturile Premium?

Anunturile Premium au un raport calitate / pret deosebit de avantajos.
Anunturile Premium sunt la indemana oricui si oricine isi poate permite derularea unei campanii.
Pret promotional: doar 6 Euro (TVA inclus), timp de 30 de zile.


Cum postez un Anunt Premium?

Pentru a posta un anunt premium, trebuie sa aveti un cont pe situl netflash.ro. Pentru realizarea unui cont, click aici.
Dupa inregistrare si logare, folosind meniul Adauga anunt, veti posta anuntul in baza de date a site-ului NetFlash.ro.
Administratorii site-ului vor verifica si aproba anuntul dumneavoastra in maxim 24 de ore.
Dupa aprobarea anuntului veti primi pe adresa de email declarata, confirmarea aprobarii, daca ati optat pentru acest lucru.
Autentificandu-va pe site, in sectiunea Contul meu > Anunturile mele > Anunturi gratuite > Anunturi active  va fi listat si acest anunt, impreuna cu link-urile de vizualizare, editare, stergere si upgrade la premium.
Modalitatea de plata este de doua feluri: cu card de credit, sau plata prin SMS (microplati)
In functie de optiunea aleasa, urmariti link-ul corespunzator. Accesand link-ul de plata, veti fi redirectionat catre serverele securizate ale partenerului nostru extern - ePayment.ro, lider pe piata romaneasca a tranzactiilor online.
Pe site-ul ePayment.ro, veti putea achita contravaloarea anuntului premium, folosind cardul de credit, sau prin trimiterea unui SMS la numarul afisat, avand continutul indicat (de forma EPAY S1234567). In cazul platii prin SMS, verificati codul introdus! Trimiteti SMS-ul o singura data! Veti fi taxat pentru fiecare mesaj aditional, chiar daca nu ati scris mesajul corect. In scurt timp (5-10 minute) veti primi prin email confirmarea platii (chitanta de plata), precum si confirmarea upgrade-ului anuntului dumneavoastra, intregul proces fiind complet automatizat.

Procesate de catre o firma specializata (ePayment.ro), tranzactiile dumneavoastra sunt filtrate de sisteme antifrauda sofisticate, fiind in intregime securizate si confidentiale. Datele senzitive declarate de dvs (informatii referitoare la cardul de credit) NU sunt stocate pe serverele noastre, ele fiind accesibile doar procesorului de carduri de credit, ePayment.ro.

Pentru detalii sau neclaritati, va rugam a ne contacta la adresa de e-mail: webmaster@netflash.roTranzactiile online pe acest site sunt realizate prin intermediul:

Creaza alerta

Pentru webmasteri
 
   
NetFlash.ro la indemana ta!