Anunturi gratuite

 
 
Sunteti in: Anunturi » Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Site-ul Anunturi.NetFlash.ro ofera posibilitatea tuturor persoanelor fizice sau juridice de a publica in mod gratuit si fara inregistrare prealabila anunturi de mica publicitate. Mentionam ca, prin adminstrarea unui cont unic pe intreg portalul, puteti beneficia de o serie de functionalitati ce faciliteaza utilizarea acestui site.

Ce sunt si cum creez alertele?
Alertele reprezinta notificari personalizate, la adresa de e-mail declarata, in legatura cu cele mai recente anunturi, ce corespund criteriilor de cautare pe care le-ati specificat in pagina de creare de alerte. Toti utilizatorii, indiferent daca au cont sau nu, pot beneficia de alertele dorite.

Care sunt avantajele crearii unui cont?
Prin administrarea unui cont pe Anunturi.Netflash.ro veti avea accesul la o serie de facilitati: vizualizarea tuturor anunturilor dumneavoastra si a statutului acestora; reeditarea anunturilor sau stergerea lor; notificari prin e-mail referitoare la data de expirare a unui anunt sau la statisticile vizionarii fiecarui anunt; posibilitatea upgradarii unui anunt la statutul de premium.

De ce nu a fost aprobat anuntul meu?

Un anunt este sters/suspendat de catre administratori, cand acesta nu indeplineste conditiile din regulamentul site-ului (limbaj neadecvat, continut duplicat sau de tip spam, anunturi ce promoveaza activitati sau produse interzise prin lege, material pornografic). In cazul in care unul dintre anunturi are statutul de anunt suspendat, il puteti reedita in conformitate cu conditiile site-ului, iar administratorii vor reevalua statutul acestui anunt.

Ce sunt Anunturile Premium?
Anunturile Premium sunt cele prezentate in forma grafica distincta, in zona de maxima vizibilitate, pe prima pagina, precum si in categoria corepunzatoare. Din motive de securitate, doar utilizatorii care au cont pe site pot upgrada anunturile lor la statutul de premium.

Cum pot upgrada un anunt la statutul de premium?
Prin accesarea contului dumneavoastra, puteti vizualiza toate anunturile postate. Fiecare anunt activ are posibilitatea de a fi upgradat la statutul de anunt premium, urmand etapele descrise in continuare: alegerea modalitatii de plata, trimiterea mesajului la numarul specificat in cazul platii prin sms sau prin completarea datelor cerute de Epayment.ro, in cazul platii cu card.

Ce se intampla daca reeditez un Anunt Premium?
Daca reeditati anuntul dumneavoastra premium, acesta intra in in starea de reevaluare, timpul scurs pana la validarea lui nefiind contorizat din intervalul de timp premium.

Ce reprezinta (RSS Feed)?

Iconita (RSS Feed) este afisata in fiecare din categoriile site-ului. Prin accesarea lor cu un browser ce sustine aceasta aplicatie puteti vizualiza cele mai recente anunturi din acea categorie.

Ce este webmasters tool (pentru webmasteri)?
Daca aveti un website, acest tool va permite, prin generarea si inserarea unui cod in paginile dumneavoastra, afisarea de anunturi Netflash in functie de criteriile selectate.

Creaza alerta

Pentru webmasteri
 
   
NetFlash.ro la indemana ta!